Varaus- ja peruutusehdot

Varaus-, maksu- ja peruutusehdot

Varausehdot on tehty selkeyttämään palvelua ja auttamaan asiakasta varauksen teossa. Toivomme asiakkaillemme viityisää majoittumista Megrillä!

Varauksen tekeminen 

Varaukset voidaan tehdä nettisivun (www.megri.fi) lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Pienten ryhmien tai yksittäisten henkilöiden varaukset voi tehdä booking.com- tai megri.bookingonline.fi -sivustoilta. Online-varauksista saatu varausvahvistus varmistaa varauksen.

Tuloaika ja lähtöaika 

Huoneisiin pääsee majoittautumaan tulopäivänä klo 15 lähtien, ja huone luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Jos haluat saapua jo aikaisemmin tai lähteä myöhemmin, tiedustele asiaa etukäteen: joustamme tulo- ja lähtöajoista, jos varaustilanne vain sen sallii. Ilmoita poikkeava tuloaikasi etukäteen ja sovi mahdollisuudesta saada avaimet huoneiston avainlokerosta.

Asiakas ilmoittaa majoittuessaan huoneistoon majoittuvien lukumäärän ja tekee matkustajailmoitukset. Asiakas huolehtii saamistaan avaimistaan majoituksen aikana ja palauttaa ne lähtiessään saamiensa ohjeiden mukaan. Kadonneesta tai palauttamatta jätetystä avaimesta peritään 30 € korvaus. 

Maksuehdot

Laskun loppusumman ylittäessä 1000 euroa laskutamme 50% vahvistetun varauksen henkilömäärän mukaan. Loppumaksu peritään majoituksen aikana tai sen päättyessä. Jos maksu sovitaan laskutettavaksi kokonaisuutena jälkikäteen, laskuun lisätään 8 € laskutuslisä. Laskun maksuehto on 14 pv netto.

Loppulaskun voi suorittaa paikan päällä saavuttaessa tai sopimuksen mukaan. Maksuvälineinä käyvät käteinen, debit- ja creditkortit (Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro). 

Peruutukset 

Alle 10 hengen varaus voidaan peruuttaa kuluitta 2 vuorokautta ennen sovittua saapumispäivää klo 12.00 mennessä. Jos varausta ei ole peruttu ja asiakas/asiakkaat ei/eivät saavu paikalle, asiakkaalta peritään henkilöluvun mukainen yhden vuorokauden hinta. Jos varauksen pitäminen on epävarmaa, pyydämme olemaan meihin yhteydessä mahdollisimman ajoissa. Yli 10 hengen ryhmien osalta peruuttamisaika on 1 kuukausi.

Verkkokaupasta tehdyt, etukäteen maksetut majoitusvaraukset ja palvelupaketit eivät sisällä peruutusoikeutta. Ylivoimaisen esteen (vakava sairaus tai kuolemantapaus lähipiirissä) sattuessa ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian. Booking.com varauksissa noudatetaan sivustolla näkyviä peruutusehtoja.

Lähtö ennen sovittua aikaa 

Jos asiakas lähtee pois ennen sovittua lähtöpäivää, pitää asiasta ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä klo 18, jotta peruuntuneet vuorokaudet voidaan huomioida loppumaksussa. Muutoin laskutamme varauksen sovitun mukaisesti. 

Lemmikit 

Lemmikit ovat tervetulleita, mutta eläinystävien mukana olosta on aina ilmoitettava etukäteen, niin voimme tehdä huonevarauksen lemmikeille sallittuihin huoneisiin. Muissa huoneissa lemmikkien pitämisestä seuraa suursiivous ja tekstiilien vaihtaminen ja pesu. Veloitamme tästä lisämaksun 80 €. 

Tupakointi 

Ulkona on useita paikkoja joissa voi tupakoida, sisätiloissa se on ehdottomasti kielletty. Sisällä tupakoinnista veloitamme alk. 80€ tuuletusmaksun ja tekstiilien pesulamaksun 50 €.

Asiakkaan velvollisuudet ja vastuut 

Asiakkaan tulee käyttäytyä hyvien tapojen mukaisesti ja noudattaa yleisesti hyväksyttäviä käyttäytymissääntöjä. Jos tämä ei kehotuksesta huolimatta toteudu, voidaan asiakas poistaa yleisistä tiloista tai koko alueelta, eikä asiakkaan suorittamaa maksua palauteta.

Majoitustila tulee asiakkaan lähtiessä olla normaalin asumisen jäljiltä, huonekalut paikoillaan ja ehjinä. Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudella aiheuttamistaan vahingoista, jonka hän, hänen vieraansa tai lemmikkieläimensä aiheuttavat huoneelle tai muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille, sekä majoitusliikkeen muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.

Ongelmat ja puutteet

Asiakkaan on tehtävä mahdollisista puutteista tai ongelmista ilmoitus heti ongelman ilmaantuessa. Megrin Matkailu pyrkii korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian ilmoituksen saadessaan. Jos ongelma ei ole korjattavissa ja se on aiheuttanut asiakkaalle oleellista haittaa, sovitaan toimenpiteistä tapauskohtaisesti. Ongelmiksi ja puutteiksi ei lasketa luonnonolosuhteista tai odottamattomista säänvaihteluista aiheutuvia haittoja asiakkaalle.

Force Majeure

Megrin Matkailu Oy:llä on oikeus perua varaus pakottavista syistä ns. force majeure -esteen vuoksi (matkailutoimija ei voi toimittaa lupaamiaan palveluja esim. lakon, tulipalon, vesivahingon, luonnon katastrofin, sotatilan tms. tekijän vuoksi, joka vaikeuttaa yrityksen toimintaa). Tällöin varauksen summa palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. 

Megrin Matakailu pidättää oikeuden varausehtojen ja hintojen muutoksiin.