Huoneistomajoitusta Mekrijärven rannalla

Ryhmävaraukset tai pidemmän kuin yhden yön viipymät

Oletko suunnittelemassa matkaa ryhmän kanssa ( tarve kolmelle tai useammalle huoneistolle ) tai tarvitsetko majoitusta pidemmäksi aikaa esim. työn takia. Otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeemme https://megri.fi/ota-yhteytta kautta tiedustellen saatavuutta sekä majoitustarjousta.

Mäntylä 1-4, hostellihuoneisto neljälle yläkerta

Huoneistossa 4 kpl yhden hengen makuuhuoneita, keittiö, WC ja WC/suihku
1-4 hlö
55
4 Makuuhuonetta
Tupakointi kielletty

Tule majoittumaan kauniin Mekrijärven rannalle, esittelyssä majoitusrakennuksemme. Ryhmille, alkaen 12 hlöä, tai pidemmän kuin yhden yön viipymät, pyydäthän erillisen tarjouksen.

Mäntylä-talo

Neljä erillistä huoneistoa, yhteensä 16 hlöä

Mäntylä-talo on kaksikerroksinen, ja talossa on 4 erillistä huoneistoa 1-4 henkilölle.

Mäntylä-taloon voi majoittua kerrallaan max. 16 hlöä. Huoneistoissa numerot 1-4 ja 7-10, on molemmissa 4 kpl yhden hengen makuuhuoneita, keittiö, WC sekä erillinen WC/suihku. Huoneistoissa numerot 5-6 sekä 11-12, on molemmissa 2 kpl kahden hengen makuuhuoneita, keittiö sekä WC/Suihku.

Huoneistot kahdessa kerroksessa, numerot 1-4 ja 5-6 ovat yläkerroksessa ja näillä on oma parveke. Numerot 7-10 ja 11-12 sijaitsevat alakerroksessa ja näillä huoneistoilla on oma terassi.

 

Haapala-talo

Kolme erillistä huoneistoa, yhteensä 22 hlöä

Haapala-talo on yksikerroksinen ja talossa on kolme erillistä huoneistoa 6-8 henkilölle. Jokaisessa huoneistossa on oma keittiö, wc/suihku ja erillinen wc.

Haapala 37-39, kolme 2hlön makuuhuonetta, keittiö, wc ja wc/suihku

Haapala 40-44 sekä 45-48, molemmissa huoneistoissa neljä 2hlön makuuhuonetta, keittiö, wc ja wc/suihku

Leppälä-talo

Neljä erillistä huoneistoa, yhteensä 48 hlöä

Leppälä-talo on Mekrijärven taloista suurin ja kaksi kerroksinen. Talossa on neljä erillistä huoneistoa 12 hengelle. Jokaisessa huoneistossa oma keittiö, wc/suihku ja erillinen wc. Tänne mahtuu majoittumaan isompikin ryhmä/porukka/suku tilavasti. Soveltuu erinomaisesti leirikouluihin, rippileireihin tms. joihin tarvitaan paljon petipaikkoja.