Mielen ja kehon puhtautta

Rantasaunat Mekrijärven rannalla - luvassa saunatunnelmaa!

Savusaunamme on asiakkaiden kiittämä suosikkipalvelumme - suuri kiuas antaa löylyä vaikka kymmeneksi tunniksi ja isommallekin porukalle. Toisen rantasaunamme lauteilla on tilaa kerrallaan noin kymmenelle hengelle. Tämän saunan yhteydessä on oma WC ja takkatupa vaikka illanviettoa varten.

Suosittelemme lämpimästi myös rentouttavia ja hoitavia turvesaunahoitojamme. Kahden tunnin turvesauna ja muut turvehoitomme (turvekasvohoito, turvejalkahoito, hartioiden ja yläselän turvehaudehoito) antavat mahdollisuuden kokea, mitä rentouttavaa ja tervehdyttävää jopa 5000 vuotta suon uumenissa muhinut turve saakaan aikaan.

Kertalämmitteisessä saunassa kolmen tunnin saunavuoron hinta on 15 € / hlö, kun asiakasryhmä vastaa itse saunan lämmityksestä. Megrin Matkailun lämmittämänä saunavuoron hinta on 150 €. Savusauna-paketin hinta on 500 €. Saunat voit varata myyntipalvelustamme 050 342 7471 ja info@megri.fi.

Megrin savusauna

500€ lämmityskerta Megrin savusauna - Mekrijärven rannalla sijaitseva savusauna, lämmitettynä ryhmille.

Megrin rantasauna

150 € lämmityskerta 3 tuntia, itse lämmitettynä 15 €/hlö Megrin rantasauna - lämmitä itse tai tule valmiisiin löylyihin.