Palvelut

Kokoustilat

Kokoustiloja Megriltä löytyy niin ikään kolmesta eri rakennuksesta.

Päärakennuksen viihtyisään ravintolasaliin mahtuu jopa 100 henkeä. Internet-yhteys (wifi) löytyy ja paikalle voidaan järjestää myös videotykki ja valkokangas. 

Aho-sali, noin 60 hengen luentosali. Hyvä luentosalivarustus ja toimiva nettiyhteys (wifi). Ravintola Koivula, noin 60 henkilön tila. Toimii myös aamiaishuoneena ja arkilounaan aikana ruokalana.

Saunat

Megrin savusauna on tilava ja tunnelmallinen. Suuresta kiukaasta löylyä riittää kymmeneksi tunniksi ja välillä voi pullahtaa uimaan Mekrijärven aaltoihin.

Rannalla myös kaksi puulämmitteistä saunaa, toinen perinteinen perhesauna ja toisessa tilaa kymmenelle hengelle. Saunassa takkatupa ja WC.

Tuotepaketit

Megrin kesäinen

Megrin talvi-iloja

Megrin Mainio

Megriläiset olymppialaiset

Ohjelma sisältää ulkona tehtäviä erilaisia vuodenaikaan ja säähän sopivia lajeja 4-6kpl riippuen osallistujamäärästä. Tämä on yhdessä kokemista ja onnistumista, hauskaa ja mieleen jäävää toimintaa.  Ryhmänne jaetaan joukkueisiin, jotka ottavat mittaa toisistaan rennossa kisailussa. Kisassa vaaditaan heittäytymistä, oivaltamista, huumoria ja ryhmän yhteistyötä. Hikijumppaa ei kuitenkaan ole tiedossa. Lajeina voivat olla esimerkiksi tikanheitto, frisbee-golf, melontaviesti, tietokilpailu, hiihtoviesti, pulkkaviesti, pallon kuljetus, onginta, jne. sään ja vuodenajan värittämänä.

Kesto: noin 1 tuntia
Saatavuus: läpi vuoden
Hinta:
10 hlöä 360€ ja seuraavat osallistujat +20€/hlö (+alv 10%)
32-40 hlöä 810€ + alv 10%
41-50 hlöä 950 € + alv 10%

Simanan polun arvoitus

Töppöstä toisen etehen pannen kuljemme Simanan polkua yrittäen laittaa ratkoen kinkkiset Megri arvoitukset. Retken puolivälissä Kodalla kysymme ”Miss’ on tulta tuuviteltu, vaaputeltu valkiata?”, vastaamme, että ”Tässä” ja nautimme makoisat nuotiokahvit lämpimineen Mekrijärveä ja hiljaisuutta ihastellen sekä ratkoen rastien vastaukset. Kahvittelun jälkeen palaamme Megrille tätä sulatellen ja palkitsemaan kyselyn voittajat!

Retken kesto: 1 tunti
Saatavuus: läpi vuoden
Hlömäärälle, min 10 – max 30
Hinta
– 10 – 15 hlö, 30€/hlö + alv 10%
– 16-30 hlö 20e/hlö + alv 10%

Melonta-retki Ristiniemeen

Raikasta ja puhdasta ulkoilmaa, kaunista Itä-Suomalaista järvi- ja jokimaisemaa, kiireetöntä yhdessäoloa ja kevyttä liikuntaa. Ilomantsin monipuolinen luonto luo upeat puitteet tälle opastetulle virkistyspäivän aktiviteetille!

Rannassa lähtöpaikalla valitaan kaikille sopivat menopelit ja varusteet sekä käydään yhdessä läpi melonnan perusteet. Välineinä voivat olla avokanootti kahdelle/kolmelle, yksikkökajakki, sup-lauta sekä soutuvene.

Tällä noin 7km pituisella melontaretkellä tutustumme Mekrijärveen sekä Koitajokeen ja matkan aikana kerromme kiinnostuneille sekä melonnasta että ympäröivästä luonnosta. Ristiniemeen saavuttua nautimme kahvit ja eväitä luonnon rauhasta nauttien. Takaisin tultua kelpaa punaposkisen joukon suunnata vaikkapa kohti saunaa, rentouttavaa turvesaunaa ja -hoitoja ja maittavaa lounasta tai illallista!

Ryhmäkoko: 6- 20 henkilöä.
Kesto: n. 2 tuntia
Soveltuvuus: Tyhy-päiville, kokouksien oheen, aktiivista liikkumista ja uusia välineitä kokeilua haluaville ryhmille
Saatavuus: 1.6. – 30.9. välisenä aikana keliolosuhteet huomioiden
Hinta:
540 € / 10 henkilöä ja seuraavat henkilöt 40€/hlö + alv 10%

Lumikenkäretki Megrin maisemissa

Tutustu Megrin luonnon kauneuteen lumikenkäretkellä soiden, metsän ja järven läpi samalla vaikkapa ratkoen Simanan polun visaiset kysymykset. Lumikenkäily on helppoa ja rentouttava tapa kulkea keskellä luontoa, lumessa tarpoen nähdä, kuulla ja kokea luonnon rauhan ilman ihmisvilinää.

Retkellä meillä ei ole kiire mihinkään ja puolivälissä nautimme kuuman kaakaon (kodalla tai grillikatoksessa) nuotiossa palavan tulen lumoa katsellen.

Kulkemamme reitti on helppo ja onnistuu hienosti myös ensikertalaisilta.

Kesto n. 2- 2,5 h
Ryhmäkoko: 10-20
Saatavuus: joulukuu – maaliskuu (huom. lumi- ja pakkastilanne)
Hinta:
35 € henkilö (6 – 15 henkilöä)
32 € henkilö (16 – 20 henkilöä)

Hintaan sisältyy: oppaan palvelut, lumikengät, sauvat, retkieväät.

Varustus: retkeläisen oma säänmukainen asu, jossa on mukava liikkua.

Turvehoidot

Täydellisen sopivan rentouttavat hoidot Suomalaisella 100% luonnontuotteella – turpeella. Voit huomata aineenvaihduntasi vilkastuvan ja turpeen kosteuttava, pehmentävän ja kuorivan ihoasi. Tarjolla on niin lyhyempiä ja kevyempiä kuin pidempiäkin hoitoja, joista pisin on turvesauna. Turvehoidot antavat mahdollisuuden kokea, mitä rentouttavaa ja tervehdyttävää jopa 5000 vuotta suon uumenissa muhinut maa-aines kaikkine mineraaleineen ja aromeineen saa aikaan ja samalla viettää hauskaa ja intiimiä yhteistä aikaa.

a. Turvesauna

Saunaan mahtuu noin 6-10 henkilöä kerralla. Minimiryhmä 6 henkilöä.
Hinta: Turvesauna 50-75€ / henkilö riippuen saunasta. Megrin saunassa 50€/hlö, jos sauna on ryhmän käytössä.
Kesto: n. 2 tuntia

b. Turvekasvohoito

Hinta 30€/hlö – yli 18 henkilön ryhmä 25€/hlö
Kesto: n. 30min

c. Turvejalkahoito

Hinta 35€/hlö – yli 18 henkilön ryhmä 30€/hlö
Kesto n. 40min

d. Hartioiden ja yläselän turvehaudehoito

Hinta 40€/hlö ja turvesaunan yhteydessä 15€/hlö
Kesto n. 40 min, ja turvesaunan yhteydessä 10 min

Huom:
Hinnat sis. ALV
Kasvo- jalka- ja hartiahoitojen minimiryhmä 10 henkilöä, jos turvesauna ei toteudu.

Retkeily

Ilomantsi tarjoaa ihastuttavat retkeilyreitit veneilyyn, melontaan ja patikointiin. Taitajan taival ja Koitajoen melontareitti kulkevat aivan Megrin vieressä.

Taitajan taival
www.luontoon.fi/taitajantaival

Tapion taival
www.luontoon.fi/tapiontaival

Pogostan kierros
www.pogostankierros.fi

Kulkijan polku
www.pogostankierros.fi/susitaival/

Susitaival
www.pogostankierros.fi/susitaival/

Melontareitit
www.koihu.com/fi/aktiviteetit/melonta/