Megrin Matkailu palvelee, ole hyvä!

Tarjolla majoitusta, ruokaa ja ohjausta hyvään oloon


Tältä sivulta löydät tiivistelmää Megrin Matkailun ja seutukuntamme palveluista. Kuvien alanurkkaa klikkaamalla löydät tarkempia tietoja.

Kaipaatko lisätietoa tai palveluja, joita et listalta löydä? Kysy rohkeasti lisää myyntipalvelustamme 050 342 7471 tai laita viestiä osoitteeseen info@megri.fi niin haetaan yhdessä sinulle sopivia ratkaisuja.  

Majoitus 1-2 henkilön huoneissa ja huoneistossa

Hinnat alk. 70 €/huone

Kaikki 90 vuodepaikkaamme sijaitsevat huoneistoissa saman pihapiirin neljässä eri rakennuksessa. Huoneet ovat 1-2 henkilön huoneita. Lisäksi ravintola Koivulan huoneisto on 2 makuuhuoneen, olohuoneen ja keittiön kokonaisuus, sopiva esimerkiksi perheille. Kaikissa huoneistoissamme on keittiö, suihkut, wc ja tv. 

Lounasta kesäaikaan, ryhmäruokailut ympäri vuoden

Ravintola Megri palvelee päärakennuksessa

Käytämme mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita, esimerkiksi lähimetsistä poimittuja marjoja ja sieniä sekä mehua paikallisten viljelijöiden marjoista. Annokset valmistamme alusta loppuun omassa keittiössämme kotimaisista raaka-aineista. Karjalanpiirakat ovat Ilomantsissa leivottuja. Leivän leivomme itse.

Arctic Baari

Kapakoiden oikea helmi

Päärakennuksesta, vaalean juhlasalin vierestä löydät yhden suurimmista ylpeydenaiheistamme, art deco -tyylisen viskisalongin, oman salakapakkamme ja baarimestarimme Asko Ryynäsen valtakunnan. Baari on sisustettu tyylikkäästi sadan vuoden takaista tunnelmaa henkiväksi, viihtyisäksi sopeksi, joka on piipahtamisen arvoinen nähtävyys muillekin kuin viskin ja viinin ystäville! 

Kokoustilat kolmessa rakennuksessa

Tiloja sadan henkilön ryhmille asti

Megrin Matkailun kokoustilat ovat kolmessa eri rakennuksessa. Päärakennuksen viihtyisässä ravintolasalissa on tilaa sadalle hengelle. Aho-sali on noin 60 hengen hyvin varustettu luentosali. Ravintola Koivulassa on tilat noin 60 henkilölle. Koivula on aamiaishuoneemme sekä ruokala arkilounaan aikana.

Saunaan, saunaan

Kaksi rantasaunaa Mekrijärven rannalla

Savusaunamme Mekrijärven rannassa on tilava ja tunnelmallinen - toisessakin saunassa on tilaa kerrallaan 10 hengelle. Teemme myös turvehoitoja koko keholle tai kasvoille, jaloille tai yläkropalle. Klikkaa lisää tietoa kuvan nurkasta. 

Aktiviteetit

Pelit, jumpat ja ohjatut retket

Meiltä löydät tekemistä, kun ryhmäsi kaipaa ruoan ja majoituksen lisäksi muutakin mukavaa. Jos happihyppely on paikallaan, ohjaamme ryhmääsi vuodenajan ja ryhmän toiveiden mukaan: kun klikkaat kuvan nurkasta, löydät tarkempaa tietoa aktiviteeteistamme.   

Seutukunnan retkeilyreitit

Klikkaa kuvan nurkkaa: Löydät lisäinfoa alueen retkeilymahdollisuuksista

Ilomantsi tarjoaa ihastuttavat retkeilyreitit melontaan, maastopyöräilyyn, polkujuoksuun, veneilyyn ja patikointiin. Aivan pihastamme lähtee parin kilometrin mittainen Simanan polku. Noin 30 km mittainen Taitajan taival kulkee meiltä Mekrijärveltä Petkeljärven kansallispuistoon mm. upeita harjuja pitkin. Myös Pogostan Kierros (91 km) ja Koitajoen melontareitti kulkevat aivan Megrin Matkailun vierestä. 

 

Käyntikohteet Ilomantsissa

Suomen itäisimmässä kunnassa olet melkein kuin ulkomailla

Juice Leskinen lauloi 1980-luvun alussa vaaramaisemien Ilomantsista Karjalan A:na, paratiisina, joka voittaa televisionkin. Maamme ortodoksisin kunta ja koko Euroopan unionin manneralueen itäisin kulma tunnetaan karjalaisen kulttuurin näyttämönä, johon lisää eksotiikkaa tuovat Venäjän rajan läheisyys ja erämaan tuntu. Klikkaa kuvan nurkkaa ja tutustu Visit Ilomantsi -palvelun suosittelemiin käyntikohteisiin!