Elokuun melonta- ja vaelluspaketit

Elokuun melonta- ja vaelluspaketit

Yliopistontie 4, 82900 Ilomantsi
kaksikkokajakki

Min 4 hlö
Max 10 hlö
Kesto 4 - 5
Ikäraja 18

Tule, näe ja koe Itä-Suomen luonnon rauha ja kauneus niin vesitse kuin vaeltaenkin. Lähtö Petkeljärven Kansallispuiston retkeilykeskukselta meloen Petkeljärvi - Nuorajärvi - Kasinjärvi - Vilunvedenjuoksu - Lohinen - Mekrijärvi. Paluu Taitajan Taivalta pitkin vaeltaen Petkeljärvelle. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa Petkeljärvellä aamupalan kera ennen Melontaosiolle lähtöä, Majoitus kahden hengen huoneessa Mekrijärvellä aamupalan kera ennen paluuta Taitajan taivalta pitkin. 2kpl yksikkökajakkeja tai 1 kpl kaksikkokajakki, melontaliivit, suojapussit, kartat.

10- 17 vuotiaat täysi-ikäisen mukana. Ei suositella alle 10 vuotialle.

Perushinta sisältää yllä mainitut majoitukset sekä kajakki/kanoottitarvikkeiden vuokran, turva- ja huoltovälineet, pienemmät kuivapussit, vedenpitävät reittikartat ja -suunnitelmat ohjeineen sekä melonta-, että patikointireitille. 

Hinta ei pidä sisällään saapumista Petkeljärvelle, telttaa, makuupussia, retkipatjaa, ruokaa, juomaa, astioita, retkikeitintä, isompia kuivapusseja tai tynnyreitä, tulitikut, varavirta, wc-paperi. Hinta ei myöskään sisällä matkustajavakuutusta, mikä on tärkeä olla voimassa matkan ajan.

  • Veloitamme 100% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 7 päivää ennen tapahtumaa
  • Veloitamme 80% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 14 päivää ennen tapahtumaa
  • Veloitamme 20% peruutusmaksun, jos varaus peruutetaan alle 21 päivää ennen tapahtumaa
300€/hlö
Yliopistontie 4, 82900 Ilomantsi

Katso myös nämä